well----I found a recepie-- But it's in Polish--The only thing you can do with this is have it translated. Kategoria: Torty Składniki: 10 szt białek -- ciasto 1 szklanka cukru -- ciasto 4 dkg mąki -- około 3 łyżek - ciasto 1 szklanka orzecha -- zmielone prażone i mogą być włoskie - ciasto 200 g masła -- Krem 200 g mleka -- słodzone skondensowane - Krem 15 g kakao -- Krem Ochłodzone białka ubić na sztywną pianę, dodając stopniowo cukier, aż objętość zwiększy się 4-5 razy. Dodać zmielone orzechy i mąkę, delikatnie wymieszać całość. Wyłożyć natychmiast ciasto na 2 okrągłe pergaminy lub inny papier do pieczenia, suszyć w piekarniku 4-5 godz. w temp. 100C. Po wystudzeniu zdjąć papier z placków, przełożyć ich kremem, pozostawiając nieco kremu na wierzch tortu (2-3 mm), udekorować, obsypując boki tortu drobnymi orzechami. Krem: ubić masło mikserem na pianę, dodawać stopniowo mleko zagęszczone i kakao.